Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En het liefst ontmoeten wij u persoonlijk op de stand. Want ook de sympathieke wijnmaker Ludwig Hiedler vergezelt ons met tien van zijn wijnen.

 

Locatie en aanmelden
Datum                            maandag 7 t/m woensdag 9 oktober (horeca en detailhandel) 
Tijd 11 - 18 uur
Locatie   MECC Maastricht, Forum 100, 6229 GV in Maastricht
Aanmelden   mail ons voor kaarten of ga naar de site van Folie Culinaire
 

Bourgondisch Lifestyle

Met een neus voor de juiste kazen, een luisterend oor voor de klant en een ontwikkelde ‘gut feeling’ voor goede samenwerking wil Bourgondisch Lifestyle u triggeren. Al veel langer dan sinds 2006 zoekt René Koelman continu naar de mooiste kazen, maar in dat jaar startte hij met importeren ervan. Als Maitre Fromager laat René deze pareltjes rijpen in zijn ‘fort’ en brengt hij de passie van de kaasboer over naar de Nederlandse topgastronomie. Samen met zijn team maakt hij ruim baan voor ambachtelijk gemaakte kazen: “Deze kazen zijn niet voor de massa, wij gaan voor het beste. Dat delen we met mensen die dit gevoel en deze kwaliteit waarderen. Het mooie is dat we gezamenlijk zorgen dat kaas weer op de kaart staat.” Op de stand kunt u niet alleen de producten proeven maar ook ervaren in hoeverre de samenwerking aanvullend is.

 

Desemenzo

“Hoe hoort brood te smaken?” Op die vraag geeft Edwin Klaasen graag antwoord. Sinds 2007 zet hij zich met Desemenzo in om respect voor brood terug te brengen. Bevlogen als ie is maakt hij brood begeerlijk, eigenlijk is dat de manier waarop hij zaken doet. “Alles kan, samenwerkingen komen heel bewust tot stand. Ons team is enthousiast, vriendelijk, vrolijk, meedenkend. Wij willen dat u zich welkom voelt en weet dat we altijd naar een oplossing zoeken.” Desemenzo richt zich op inspiratie, delen van kennis en opereert met verstand van zaken. Dat doet hij op allerlei manieren. “Ontmoeten en verbinden, daar ga ik voor dus nodig ik u graag uit op onze stand. Zo kunnen we samen kijken in hoeverre we iets voor elkaar kunnen betekenen.”

 

Le Nouveau Chef

Wat in 1986 begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste merken in de hotel-, restaurant- en cateringbranche. Gepassioneerd, betrokken en met oog voor duurzaamheid creëert Le Nouveau Chef kokskleding en horecakleding die in elke keuken en elk restaurant thuishoort. Toch is één ding door de jaren niet veranderd; de warme, persoonlijke aandacht. Deze aandacht vindt u zeker terug op de stand tijdens Gastvrij Rotterdam. Le Nouveau Chef is op een missie: horecaondernemers en hun medewerkers in staat stellen het beste uit zichzelf te halen met de allerbeste en mooiste kleding. Bezoek de stand en bekijk de diversiteit van de ontwerpen met eigen ogen. Laat u inspireren.

 

Anfors Imperial

Na de samenvoeging met Imperial is Anfors van Italië- en Spanje-specialist uitgegroeid naar Anfors Imperial, dé importeur voor kwaliteitswijnen uit klassiek Europa. Oprichter Hans Bijvoets: “Juist omdat Duitsland, Oostenrijk en Hongarije ook zo goed zijn aan te reizen, kennen we alle wijnmakers persoonlijk. We ontmoeten we elkaar meerdere keren per jaar. Dat is naar mijn idee de enige manier om langdurige relaties aan te gaan en onze klanten de hoge kwaliteit te kunnen garanderen.” Die kwaliteit vertaalt zich niet alleen naar het uitgebalanceerde assortiment. Goede service, inspiratie, delen van kennis en desgewenst advies zijn speerpunten. Vandaar ook dat de website zo uitgebreid is opgezet. Hans: “Zo hebben we meer tijd voor persoonlijk contact met onze klanten. Dus we ontmoeten u graag op onze stand om kennis te maken, wijnen te laten proeven die bij u passen en te vertellen over onze service waarbij u altijd centraal staat.”

 

Op onze stand bij Folie Culinaire: Ludwig Hiedler
Bij ons kunt u veel wijnen proeven éLudwig Hiedler ontmoeten. Hij vergezelt ons op de stand en schenkt u graag zijn wijnen, waaronder de Grüner Veltliner 'Löss' 2018. Nu verkrijgbaar met '12 halen, 10 betalen'. Door druiven van jonge en oude stokken is deze Grüner Veltliner van de talentvolle Hiedler zowel heerlijk om los te drinken als ook zeer geschikt in het wijnarrangement. We bieden deze zwoele, sappige, fruitige wijn - 91 Falstaff punten - nu aan met een mooie korting, geldig tot de zomer van 2020 of zolang de voorraad strekt. Bekijk hier de aanbieding of kom naar onze stand om 'm te proeven. Trouwens, deze wijnen staan ook voor u klaar.


Mail ons als u een toegangskaart wilt (inclusief bezoek aan BBB).