Hans-Bjvoets-Anfors-wijn

De allereerste liefde houdt altijd een bijzonder plekje. En ook al zijn er ondertussen anderen, de verleiding van je primo amore blijft. Italië is dat overduidelijk voor Hans, ook al is het 17 jaar geleden, die eerste indruk is onuitwisbaar. Inmiddels houdt Hans en zijn Anfors Imperial van wijnen uit alle windstreken, in alle soorten en maten, áls het maar klikt. Toch blijft Italië een heel speciaal plekje houden.

 

Sjansen en flirten
Anfors Imperial en wijnland Italië zijn in de loop der jaren gegroeid en veranderd, maar de vertrouwde basis zorgt voor die immer aanhoudende aantrekkingskracht en de nieuwigheden houden het spannend. Om het vuur brandend te houden hebben we zowel die oude vertrouwde als nieuwe spannende wijnen open staan om – zoals het Italianen betaamd – ook met u te sjansen en te flirten.

 

Proeftafels en proefroutes
Natuurlijk kunt u gewoon langs de proeftafels. Wilt u Italië hartstochtelijk induiken, dan kunt een of meer thematische proefroutes volgen. Degenen die van uitdaging houden én hun best doen, maken kans om met een zeer bijzondere magnum naar huis te gaan. En zo verovert Italië misschien ook een bijzonder plekje in uw hart.

 

Diner in La Rive? 
Op 19 november a.s. nodigen we horeca, vakhandel en pers graag uit voor Primo Amore, een gratis toegankelijke proeverij van onze Italiaanse wijnen. Aansluitend bestaat de mogelijkheid met ons te dineren in La Rive, waar u vijf gangen geniet die wij aanvullen met zéér speciale wijnen. Voor dit diner rekent La Rive €100,- per persoon all-in, het aantal plekken is beperkt dus laat ons snel weten als u hierbij wilt zijn.

 

Datum: maandag 19 november 2018
Tijd:  11-19 uur
Locatie:

Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam

Aanmelden:

vul onderstaande velden volledig in om u aan te melden voor deze proeverij

Inschrijfformulier Primo Amore


powered by Typeform