In maart - toen we met elkaar ineens in die bizarre situatie terechtkwamen - ontstonden veel creatieve initiatieven om toch wat omzet te draaien. Wij hebben toen met een groot aantal klanten een sympathieke en succesvolle actie gestart. Deze restaurants verdienen een deel van onze marge door mooie pakketten met onze wijnen aan te bieden aan hun eigen gasten. Het enige dat zij daarvoor moesten doen was een selectie maken uit ons assortiment met een toelichting op de keuze. We willen dit opnieuw doen, om elkaar nogmaals te helpen. Een financieel extraatje richting de feestmaand is toch altijd meegenomen? Daar komt nog bij dat de gasten van de restaurants genieten van hun bijdrage én de wijnen.Hoe werkt het?

In samenwerking met ons stelt u een pakket met wijn samen. U ontvangt een deel van onze marge per verkocht pakket. Het enige dat u hoeft te doen is de selectie om vervolgens uw gasten te benaderen. De minimale verkoopwaarde per doos is €120. En uiteraard: hoe hoger de prijs des te meer marge u ontvangt.


MAIL ONS VOOR EEN REKENVOORBEELD


De uitvoering ligt bij ons

Wij maken voor u een webpagina waarnaar u kunt verwijzen, we verzorgen de gehele afhandeling en distributie. We bezorgen dagelijks gratis op het moment dat uw gasten dat wensen: weekend- en avondlevering is ook mogelijk. Bestellingen op werkdagen voor 11 uur kunnen de volgende dag worden geleverd. Uw gasten blijven op de hoogte van de levering via track & trace.