Home

teamfoto

 

WAAROM ANFORS IMPERIAL

✔     Directe wijnimport sinds 2002
✔     Persoonlijke selectie, direct van de producent
✔     Vervoerd en bewaard onder de juiste condities
✔     Ruime keuze uit meer dan 750 unieke wijnen
✔     Betrouwbare, persoonlijke service
✔     Snelle en flexibele levering
✔     Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking
✔    

KVNW Register Wijnhandelaar


TOELICHTING

Directe wijnimport sinds 2002.                

Sinds de start levert Anfors Imperial aan de betere horeca in heel Nederland. Lees hier hoe het begon. 

Persoonlijke selectie, direct van de producent.         

Alle wijnen op deze site zijn gemaakt door producenten die wij persoonlijk hebben leren kennen, alle wijngaarden en -kelders zijn door ons bezocht, en elke wijn heeft een strenge selectie ondergaan. Niet op modegrillen of marketingwaarde, maar uitsluitend op smaak, kwaliteit en prijs. Ons portfolio omvat meer dan 100 producenten, waarvan sommigen al vanaf het begin door ons gerepresenteerd worden. 

Vervoerd en bewaard onder de juiste condities. 

Het vervoer en de opslag van wijn verdient extra aandacht. De temperatuur mag niet te hoog of laag zijn, want dit zou de wijn negatief kunnen beïnvloeden. Onze logistieke partners zijn gespecialiseerd in wijnvervoer en -opslag; zowel de transport in het buitenland als de bezorgdienst in Nederland worden met veel zorg uitgevoerd.

Ruime keuze uit meer dan 750 unieke wijnen.      

Met meer dan 750 wijnen de klassiek Europese wijngebieden heeft u een ruim aanbod om uit te kiezen. Met de zoekbalk bovenaan deze pagina vindt u uw favoriete regio, wijn of druif, of bekijk de landkaarten om te zien welke producenten er te vinden zijn in een bepaalde regio. Voor het complete aanbod aan wijnen, bekijk hier het overzicht.

Betrouwbare, persoonlijke service.

Wij staan voor u klaar. Voor vragen over onze wijnen, bestellen of leveren kunt u altijd bij ons terecht

Snelle en flexibele levering.

Anfors Imperial levert vijf dagen per week, overal in Nederland. Voor 11.00 besteld is de volgende dag in huis, of u kunt aangeven op welke dag het beste uitkomt. In Amsterdam kunnen wij ook op dezelfde dag leveren, mits de bestelling voor 10.00 is geplaatst. 

Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking.

Bij Anfors Imperial verkopen we flessen met karakter. Omdat we de wijnmakers persoonlijk kennen, verzamelen we unieke verhalen en relevante wijnkennis. Onze wens is om dit met u te delen. Wilt u meer weten over een bepaalde wijn, heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Ook op onze site is veel informatie te vinden. Op de pagina van elke wijn staat een gedetailleerde factsheet, en elke producent heeft een eigen pagina met uitgebreide informatie. Op onze nieuwspagina vindt u niet alleen het laatste nieuws, maar ook blogs over de wijnmakers en wijn-spijsinspiratie. 

KVNW Register Wijnhandelaar.

Anfors Imperial is erkend KVNW Register Wijnhandelaar. Dit onderscheidende keurmerk geeft aan dat Anfors zich inzet voor kwaliteit, professionaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). De voorwaarden waaraan een lid moet voldoen om het recht te verkrijgen de titel 'KVNW Register Wijnhandelaar' te mogen voeren betreffen:

 1. Arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid
 2. Werkgelegenheid en verhouding tussen werkgever en werknemer
 3. Opleiding, onderwijs en ontwikkeling personeel
 4. Bescherming gezondheid en veiligheid klanten en consumenten
 5. Inkoopvoorwaarden
 6. Naleving en klachtenafhandeling
 7. Transparantie en eerlijke communicatie
 8. Privacy klant en consument
 9. Milieu, afvalverwerking, energie en water
 10. Transport en logistiek
 11. Administratieve bedrijfsvoering en verantwoording afleggen
 12. Stakeholders en ketenbeheer