Home

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Aangepaste dienstregeling 2022

Geplaatst in In de media door Stan Jansen on 14 dec. 2022 12:01:00

Dienstregeling 2022

18-12 | KERSTMARKT @ RESTAURANT KASTEEL HEEMSTEDE


Wilt u komende weken uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste leverdagen en -tijden. Wilt u uw wijnen voor de kerst ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 22-12 vóór 12.00uur. Van 24-12 t/m 26-12 is ons magazijn gesloten en leveren wij niet. Het afhalen van orders in ons magazijn is ook niet mogelijk.


Ook op 31-12 en 01-01 is ons magazijn gesloten voor zowel levering als afhaalorders. Wilt u uw wijnen voor de jaarwisseling ontvangen, bestel dan uiterlijk donderdag 29 december vóór 12.00uur.


Lees meer

aangepaste levering

In de aanloop naar de decemberperiode - hét moment van het jaar om een geliefde, een vriend, een familielid of medewerker(s) een blijk van waardering of liefde te geven - presenteren wij Martins Luxe Palingset. Een set voor de liefhebber van koken, wijn pairing en (genieten van) A-kwaliteit gerookte paling.

Lees meer

Relatiegeschenken op maat? Wij adviseren graag!

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 1 nov. 2022 12:01:00

aangepaste levering

Op basis van uw wensen kiezen we de juiste invulling, van prachtige wijnen tot luxe borrelplank en van destillaten tot toebehoren. We kunnen het cadeau personaliseren, mooi en verzendklaar verpakken en op het juiste moment bezorgen bij u, uw gewaardeerde klanten, medewerkers, vrienden of familie. Alles voor de afgesproken prijs en op het juiste moment. We beloven dat u een mooie indruk achterlaat. Vraag ons naar de mogelijkheden. We staan klaar met advies op maat maar u bepaalt, omdat over smaak niet te twisten valt...

Lees meer

19 t/m 21 oktober is ons magazijn gesloten

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 14 okt. 2022 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u in week 42 uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste openingstijden. Wilt u uw bestellingen ontvangen of afhalen op woensdag 19, donderdag 20 of vrijdag 21 oktober? Bestel dan uiterlijk woensdag 19 oktober vóór 12:00 uur.

Lees meer

Levercondities 2021

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 21 sep. 2021 16:45:00

levering

Door een koppeling in de voorraad weet u direct wat u kan bestellen en dus ontvangen. Benieuwd wanneer u de wijnen kan ontvangen? De leverdagen zijn afhankelijk van het leveradres. Bekijk uw persoonlijke condities snel op de kaart!

Lees meer

Ook op Folie Culinaire zijn we samen sterk

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 18 sep. 2019 14:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire ook een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En vooral Ludwig Hiedler, de sympathieke wijnmaker die ons vergezelt op de stand. 

Lees meer

Samen sterk tijdens Gastvrij Rotterdam

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 6 sep. 2019 16:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Tijdens Gastvrij op stand 6.507 (hal 6) vindt u vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En het liefst ontmoeten wij u persoonlijk op de stand. Tot Gastvrij?

Lees meer

Natuurlijk zijn we er weer op Wine Professional

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 13 sep. 2018 09:14:10

 

Ook op de 17e editie van Wine Professional kunt u Anfors Imperial bezoeken, wijnproducenten ontmoeten, wijnen proeven uit klassiek Europese wijngebieden en langskomen voor een kennismaking. U vindt ons op onze 'vaste' plek; standnummer 300/302. De komende maanden werken we het programma uit.

Lees meer

Primo Amore, proeverij van Italiaanse wijnen

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 12 sep. 2018 16:37:25

 

De allereerste liefde houdt altijd een bijzonder plekje. En al zijn er ondertussen anderen, de verleiding van je primo amore blijft. Voor Hans is dat overduidelijk Italië. Het is alweer 17 jaar geleden, toch is die eerste indruk onuitwisbaar. Inmiddels houdt Hans van wijnen uit alle windstreken, in alle soorten en maten, áls het maar klikt. Toch heeft Italië een heel speciaal plekje. Om het vuur brandend te houden hebben we meer dan 100 oude vertrouwde en nieuwe spannende wijnen open om op 19 november a.s. – zoals het Italianen betaamd – ook met u te sjansen en te flirten. 

Lees meer

Ontmoet ons op Folie Culinaire

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 10 sep. 2018 15:57:01

Anfors Imperial Folie Culinaire MECC Maastricht

 

Op 8 t/m 10 oktober staan wij met Domäne Wachau, Zantho en een mooie selectie wijnen op Folie Culinaire in Maastricht. Het is een primeur voor ons: deelname aan deze culinaire gekte. Met masterclasses van gerenommeerde chefs uit de hele wereld, nieuwe ingrediënten, wijnen en champagnes en gratis toegang voor de BBB. Wij nemen een mooie selectie mee uit klassiek Europese wijngebieden.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren