Artikelen 1 tot 10 van 106 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Samen sterk in de laatste maanden van 2020

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 11 sep. 2020 09:34:37

In maart - toen we met elkaar ineens in een bizarre situatie terechtkwamen - ontstonden veel creatieve initiatieven om toch wat omzet te draaien. Wij hebben toen met een groot aantal klanten een sympathieke en succesvolle actie gestart. Deze restaurants verdienen (nog steeds) 25% van onze marge door mooie pakketten met onze wijnen aan te bieden aan hun eigen gasten. Het enige dat zij daarvoor moesten doen was een selectie maken uit ons assortiment met een toelichting op de keuze. We willen dit opnieuw doen, om elkaar nogmaals te helpen. Een financieel extraatje richting de feestmaand is toch altijd meegenomen? Daar komt nog bij dat de gasten van de restaurants genieten van hun bijdrage én de wijnen.

Lees meer

Masterclass Kaas met Bourgonisch Lifestyle én wijn

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 10 sep. 2020 16:12:27

Bourgondisch Lifestyle organiseert een masterclass ‘Back to Nature’ over kaas, de rijping van unieke kazen en de beste wijn bij het kaasplankje voor de horeca. Met enthousiaste chefs en de beste Fromager van de wereld krijgt u meer info over koken met kaas. U hoort uit 'eerste hand' hoe unieke en bijzonder lekkere kaas wordt gemaakt met technieken van vroeger. En ook gaat u - onder leiding van onze nieuwste collega, wijnmeester en sommelier Roy Pelgrim - op zoek naar de beste wijn bij het kaasplateau.

Lees meer

Roy Pelgrim versterkt salesteam Anfors Imperial

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 2 jul. 2020 10:16:43

Op 1 augustus 2020 start Roy Pelgrim fulltime als wijnadviseur bij Anfors Imperial. Meer dan 30 jaar genoot hij met volle teugen van het werken in de horeca, waarvan de laatste twee jaar bij Tribeca** in Heeze. Hij is dan ook zeer succesvol: Pelgrim is een van de twaalf sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak, was twee keer beste sommelier in Nederland, werd SVH Wijnmeester in 2002 en vertegenwoordigde meerdere keren Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië. Ook is hij in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux.

Lees meer

Onze opslag verhuist naar een andere loods

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 16 jun. 2020 13:38:42

Aanstaande vrijdag gaan we verhuizen met onze opslag. De wijnen gaan van de Gyroscoopweg naar de Latexweg. Heel belangrijk: wilt u uw wijnen nog voor het weekend ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 18 juni a.s. vóór 12 uur. Alle bestellingen die daarna binnenkomen, worden vanaf dinsdag geleverd.

Lees meer

Veel succes vanaf 1 juni a.s.

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 26 mei 2020 15:41:00

Zó fijn dat het weer mag, kan en we langzaam hopelijk ook weer lekker iets gaan omzetten terwijl we doen wat we het allerleukst vinden. Wij staan elke dag voor jullie klaar om je te helpen. Als er 'iets' is waarmee we je van dienst kunnen zijn... Laat ons weten, we komen eraan. Ondertussen: geniet, doe voorzichtig en blijf gezond.

Lees meer

Wie kunt u ontmoeten op Wine Professional 2020?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 30 dec. 2019 11:56:22

 

Op de 18e editie van Wine Professional kunt u op onze stand maar liefst veertien wijnproducenten ontmoeten, hun wijnen proeven en langskomen voor een kennismaking met ons team. U vindt ons op stand 300/302, onze vaste plek.

Lees meer

Bestel- en levertijden in december

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 29 nov. 2019 16:16:51

levering feestdagen

Tijdens en rondom de feestdagen gelden afwijkende bestel- en levertijden.

Lees meer

'Beste Fromager' kiest VDN als begeleidende wijn

Geplaatst in In de media door Sylvia Verboon on 22 okt. 2019 15:14:32

In de gastronomische competitie Proefschrift Restaurant Showcase won Laura Überschär van Restaurant Joann de felbegeerde titel ‘Beste Fromager van het Jaar’. Haar uitdaging was het serveren van vijf kazen met één bijpassende wijn. Dat is haar gelukt met VDN van Domäne Wachau, een Veltliner Doux Naturel. Zijn complexe, rijke, rijpe aroma’s en een fijne balans van zuur en zoet zorgde ervoor dat alle kazen en de wijn naar een hoger plan werden getrokken.

Lees meer

Zien we u op 14/10 op Gastronomie/FFP?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 26 sep. 2019 11:12:37

Op de 31e editie van 'Wijn van het Jaar' kunt u de 22 finalewijnen van Anfors Imperial proeven, ook kunt u ons bezoeken op de vakbeurs Gastronomie/Fine Food Professional waar we in het prettige gezelschap van Sven Leiner jr. uit de Pfalz verkeren. U kunt zijn biodynamische en andere wijnen proeven en langskomen voor een kennismaking. We zien u graag.

Lees meer

Ook op Folie Culinaire zijn we samen sterk

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 18 sep. 2019 14:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire ook een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En vooral Ludwig Hiedler, de sympathieke wijnmaker die ons vergezelt op de stand. 

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 106 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren