Home

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Geen levering met Hemelvaart & Pinksteren

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 29 apr. 2024 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u in de weken van Hemelvaart en Pinksteren uw bestelling ontvangen? Houd dan rekening met onze aangepaste leverdagen. Op donderdag 9 mei zijn wij en ons magazijn gesloten. Wilt u uw wijnen voor Hemelvaartsdag ontvangen? Bestel dan uiterlijk dinsdag 7 mei voor 12.00 uur. Op Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Wilt u uw wijnen voor Pinksteren ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 16 mei voor 12.00 uur.

Lees meer

Help onze collega Niels aan een Mollii Suit

Geplaatst in In de media Verhalen door Stan Jansen on 23 apr. 2024 12:01:00

niels

Beste vrienden en wijnliefhebbers,


Vandaag komen we bij jullie met een bijzonder verzoek. Onze gewaardeerde collega Niels heeft sinds enkele jaren te maken met de uitdagingen van Multiple Sclerose (MS). Voor degenen die Niels kennen, weten jullie dat zijn passie voor wijn alleen geëvenaard wordt door zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen. Sinds vandaag is Niels een crowdfundingcampagne gestart voor de aanschaf van een Mollii Suit, een innovatief hulpmiddel dat hem meer vrijheid zal geven om weer te staan en lopen.

Doe vandaag nog mee met deze crowdfundingcampagne en deel dit bericht met vrienden, familie en collega's. Vanzelfsprekend wordt het steunen en verspreiden van dit bericht enorm gewaardeerd namens heel team Anfors Imperial!


------------


Meer info of direct doneren?

https://www.gofundme.com/f/mollii-suit-niels-vlaar

Lees meer

WEINLAUBENHOF KRACHER - WIJNMAKERSDINER & MASTERCLASS

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 3 apr. 2024 12:01:00

masterclass kracher

Weinlaubenhof Kracher is zonder twijfel de beroemdste producent van Oostenrijkse edelzoete wijnen. In samenwerking met dit geweldige wijnhuis bieden we op 26 april een diepgaande masterclass aan in Restaurant C’est La Vie in Huisduinen. Dit zal zijn onder de bezielende leiding van Nadine Djordjevic (Kracher) en Wouter Denessen (Anfors Imperial).

Lees meer

Geen levering op tweede paasdag

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 20 mrt. 2024 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u rondom Pasen uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste leverdagen. Op Goede Vrijdag leveren wij in heel Nederland. Wilt u uw wijnen voor Pasen ontvangen, bestel dan vóór donderdag 12.00 uur (28-03). Tweede paasdag is ons magazijn gesloten voor afhaalorders en leveren wij niet.

Lees meer

18 t/m 20 oktober is ons magazijn gesloten

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 10 okt. 2023 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u in week 42 uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste openingstijden. Wilt u uw bestellingen ontvangen of afhalen op woensdag 18, donderdag 19 of vrijdag 20 oktober? Bestel dan uiterlijk woensdag 18 oktober vóór 12:00 uur.

Lees meer

Proeverij 'De nieuwen en eigenwijzen' - Amsterdam

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 17 apr. 2023 12:01:00

Proeverij2023

GEANNULEERD: 30 MEI | PROEVERIJ "DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN" - AMSTERDAM


Deze proeverij is geannuleerd.


Lees meer

Proeverij 'De nieuwen en eigenwijzen'

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 19 feb. 2023 12:01:00

Dienstregeling 2022

27 MAART - PROEVERIJ 'DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN'


Op 27 maart verwelkomen we u graag bij Restaurant Fitzgerald voor onze proeverij 'De Nieuwen en Eigenwijzen'. Hier vindt u ons met heerlijke, spannende en uitgesproken wijnen, gemaakt door wijnboeren met een duidelijke visie. Uiteenlopende visies welteverstaan, maar wel met de overkoepelende eigenschap dat het nooit de makkelijkste en saaiste weg is. We zullen u verrassen met een middag vol noviteiten, inheemse en onbekendere druivenrassen en –af en toe– een tegendraads gedachtengoed. Is het een beetje ruziën met de gevestigde orde? Misschien, maar is dat niet wat we allemaal af en toe graag doen?


Bent u erbij? Mail dan uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@anfors-imperial.com en we verwelkomen u met open armen in Rotterdam.


Lees meer

Aangepaste dienstregeling 2022

Geplaatst in In de media door Stan Jansen on 14 dec. 2022 12:01:00

Dienstregeling 2022

18-12 | KERSTMARKT @ RESTAURANT KASTEEL HEEMSTEDE


Wilt u komende weken uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste leverdagen en -tijden. Wilt u uw wijnen voor de kerst ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 22-12 vóór 12.00uur. Van 24-12 t/m 26-12 is ons magazijn gesloten en leveren wij niet. Het afhalen van orders in ons magazijn is ook niet mogelijk.


Ook op 31-12 en 01-01 is ons magazijn gesloten voor zowel levering als afhaalorders. Wilt u uw wijnen voor de jaarwisseling ontvangen, bestel dan uiterlijk donderdag 29 december vóór 12.00uur.


Lees meer

aangepaste levering

In de aanloop naar de decemberperiode - hét moment van het jaar om een geliefde, een vriend, een familielid of medewerker(s) een blijk van waardering of liefde te geven - presenteren wij Martins Luxe Palingset. Een set voor de liefhebber van koken, wijn pairing en (genieten van) A-kwaliteit gerookte paling.

Lees meer

Relatiegeschenken op maat? Wij adviseren graag!

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 1 nov. 2022 12:01:00

aangepaste levering

Op basis van uw wensen kiezen we de juiste invulling, van prachtige wijnen tot luxe borrelplank en van destillaten tot toebehoren. We kunnen het cadeau personaliseren, mooi en verzendklaar verpakken en op het juiste moment bezorgen bij u, uw gewaardeerde klanten, medewerkers, vrienden of familie. Alles voor de afgesproken prijs en op het juiste moment. We beloven dat u een mooie indruk achterlaat. Vraag ons naar de mogelijkheden. We staan klaar met advies op maat maar u bepaalt, omdat over smaak niet te twisten valt...

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren