Artikelen 1 tot 10 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Bestel- en levertijden in december

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 29 nov. 2019 16:16:51

levering feestdagen

Tijdens en rondom de feestdagen gelden afwijkende bestel- en levertijden.

Lees meer

'Beste Fromager' kiest VDN als begeleidende wijn

Geplaatst in In de media door Sylvia Verboon on 22 okt. 2019 15:14:32

In de gastronomische competitie Proefschrift Restaurant Showcase won Laura Überschär van Restaurant Joann de felbegeerde titel ‘Beste Fromager van het Jaar’. Haar uitdaging was het serveren van vijf kazen met één bijpassende wijn. Dat is haar gelukt met VDN van Domäne Wachau, een Veltliner Doux Naturel. Zijn complexe, rijke, rijpe aroma’s en een fijne balans van zuur en zoet zorgde ervoor dat alle kazen en de wijn naar een hoger plan werden getrokken.

Lees meer

Zien we u op 14/10 op Gastronomie/FFP?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 26 sep. 2019 11:12:37

Op de 31e editie van 'Wijn van het Jaar' kunt u de 22 finalewijnen van Anfors Imperial proeven, ook kunt u ons bezoeken op de vakbeurs Gastronomie/Fine Food Professional waar we in het prettige gezelschap van Sven Leiner jr. uit de Pfalz verkeren. U kunt zijn biodynamische en andere wijnen proeven en langskomen voor een kennismaking. We zien u graag.

Lees meer

Ook op Folie Culinaire zijn we samen sterk

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 18 sep. 2019 14:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire ook een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En vooral Ludwig Hiedler, de sympathieke wijnmaker die ons vergezelt op de stand. 

Lees meer

Samen sterk tijdens Gastvrij Rotterdam

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 6 sep. 2019 16:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Tijdens Gastvrij op stand 6.507 (hal 6) vindt u vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En het liefst ontmoeten wij u persoonlijk op de stand. Tot Gastvrij?

Lees meer

Gaat u mee op wijnreis naar Spanje?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 15 jul. 2019 12:12:52

proeverijGraag nemen we u mee op wijnreis door Spanje van zondag 15 tot en met woensdag 18 september 2019. Tijdens deze vierdaagse bezoekt u twaalf topproducenten, proeft en ontdekt u prachtige wijnen, kunt u uitgebreid praten met de wijnmakers en rondkijken in hun wijngaarden en -kelders.

Lees meer

Gault&Millau presenteert de Club van 17+ tijdens Taste of Amsterdam

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 22 mei 2019 15:06:50

Tijdens Taste of Amsterdam presenteert Gault&Millau Nederland drie dagen lang de 17+ Club. Dit is een groot aantal Amsterdamse chefs met meer dan 17 punten in de Gault&Millau-gids. Zij presenteren een of meer gerechten en wij serveren daar bijpassende wijnen bij. 

Lees meer

Afwijkende bestel- en levertijden met Pinksteren

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 20 mei 2019 15:42:49

Op maandag 10 juni vinden er geen leveringen plaats, ook verwerken we geen orders. Bestellingen van vrijdag 7 juni voor 11.00 worden op dinsdag 11 juni geleverd, of op zaterdag 8 juni. Orders die tijdens Pinksteren worden doorgegeven, leveren we woensdag 12 juni*.

Lees meer

Anfors Imperial op Rungis Food Fair

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 20 mei 2019 11:14:42

Rungis levert al 30 jaar groente en fruit aan de Nederlandse horeca en verbinden zij teler en chef. Op maandag 3 juni 2019 vieren zij dit groots met 30 van hun favoriete telers. Decor van deze feestelijke middag is Landgoed Vollenhoven in de Bilt waar u optimaal kan ontdekken wat Rungis en haar toeleveranciers te bieden hebben. Ontmoet de telers, producenten en hoor hun verhalen, ontdek bereidings- en barbecuetechnieken en als u toch door de historische groentetuin of het terrein struint, loop dan ook even bij ons langs om wijnen te proeven. We nemen een mooie selectie mee.

Lees meer

Proef de wijnen van Judith Beck en Franz Weninger op VI.NO.SO

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 10 mei 2019 15:03:27

Ook op de tweede editie van het VI.NO.SO. festival vindt u alleen en nóg meer natuurlijke wijnen. U kunt hier uitgebreid kennismaken met de biodynamische wijnen van Judith Beck en Franz Weninger op 19 en 20 mei a.s. De maandag is bedoeld voor wine professionals.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren