Artikelen 1 tot 10 van 89 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Wijnproeverij bij u op de zaak?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 8 mrt. 2019 14:18:38

aangepaste levering

 

Met ProWein, Vinitaly, Fenaven én het voorjaar op komst wilt u wellicht uw wijnkaart aanpassen. Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op uw locatie met nieuwe aanwinsten en jaargangen met een selectie op maat, passend bij uw wensen.

Lees meer

Geen orderverwerking op vrijdag 15 maart a.s.

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 4 mrt. 2019 17:29:01

aangepaste levering

 

Op vrijdag 15 maart a.s. tellen we de voorraad en verwerken we geen orders. Bestellingen die op maandag 18 maart in huis moeten zijn, graag uiterlijk donderdag 14 maart voor 11 uur aan ons doorgeven.

Lees meer

Gerhard Kracher verzorgde Masterclass op Wine Professional

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 11 jan. 2019 16:40:09

Gerhard Kracher is zonder twijfel de beroemdste producent van Oostenrijkse edelzoete wijnen. Hij trad al op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn illustere vader (Luis) en grootvader (Alois). Het wijngoed maakt al 60 jaar en drie generaties lang zoete wijnen van wereldformaat. Om dit jubileum te vieren wordt wereldwijd een aantal proeverijen georganiseerd met een spectaculaire serie wijnen uit de 60-jarige geschiedenis van het Weinlaubenhof. De wereldprimeur vond plaats op Wine Professional waar Gerhard een masterclass verzorgde met Trockenbeerenausleses uit – onder andere – 1981, 1998, 2008 en 2015. Eerder ontving hij de prestigieuze Diamond Award omdat mede dankzij hem dessertwijn in de hogere horeca niet langer een ondergeschoven kindje is.

Lees meer

Nieuw in ons team: Aagje de Vries

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 10 jan. 2019 10:04:14

 

Misschien heeft u op Wine Professional al kennis gemaakt met onze nieuwste aanwinst: Aagje de Vries. We zijn heel blij dat ze sinds 1 januari ons team versterkt. Net als wij komt Aagje uit de horeca. Met haar gevoel voor gastvrijheid, haar uitgebreide wijnkennis en liefde voor de gastronomie presenteert ze u graag ons assortiment. Ze opereert vanuit haar woonplaats Amsterdam en maakt afspraken op (uw) locatie.

Lees meer

Masterclass Kracher op Wine Professional

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 3 jan. 2019 14:01:18

Gerhard Kracher is zonder twijfel de beroemdste producent van Oostenrijkse edelzoete wijnen. Hij trad al op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn illustere vader (Luis) en grootvader (Alois). Het wijngoed maakt al 60 jaar en drie generaties lang zoete wijnen van wereldformaat.

Lees meer

Afwijkende bestel- en levertijden

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 6 dec. 2018 13:32:50

levering feestdagen

Tijdens en rondom de feestdagen gelden afwijkende bestel- en levertijden.

Lees meer

We zien u graag op Gastronomie/Fine Food Professional

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 25 okt. 2018 12:11:28

 

Op 5 november kunt u ons bezoeken op dé fine food beurs voor professionals in het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie. Ook kunt u Parés Baltà, La Rioja Alta en Ximénez-Spínola ontmoeten én - onder meer - onze 17 finalewijnen proeven bij de feestelijke bekendmaking van de 'Wijnen van het Jaar'.

Lees meer

Natuurlijk zijn we er weer op Wine Professional

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 13 sep. 2018 09:14:10

 

Ook op de 17e editie van Wine Professional kunt u Anfors Imperial bezoeken, wijnproducenten ontmoeten, wijnen proeven uit klassiek Europese wijngebieden en langskomen voor een kennismaking. U vindt ons op onze 'vaste' plek; standnummer 300/302. De komende maanden werken we het programma uit.

Lees meer

Primo Amore, proeverij van Italiaanse wijnen

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 12 sep. 2018 16:37:25

 

De allereerste liefde houdt altijd een bijzonder plekje. En al zijn er ondertussen anderen, de verleiding van je primo amore blijft. Voor Hans is dat overduidelijk Italië. Het is alweer 17 jaar geleden, toch is die eerste indruk onuitwisbaar. Inmiddels houdt Hans van wijnen uit alle windstreken, in alle soorten en maten, áls het maar klikt. Toch heeft Italië een heel speciaal plekje. Om het vuur brandend te houden hebben we meer dan 100 oude vertrouwde en nieuwe spannende wijnen open om op 19 november a.s. – zoals het Italianen betaamd – ook met u te sjansen en te flirten. 

Lees meer

Ontmoet ons op Folie Culinaire

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver on 10 sep. 2018 15:57:01

Anfors Imperial Folie Culinaire MECC Maastricht

 

Op 8 t/m 10 oktober staan wij met Domäne Wachau, Zantho en een mooie selectie wijnen op Folie Culinaire in Maastricht. Het is een primeur voor ons: deelname aan deze culinaire gekte. Met masterclasses van gerenommeerde chefs uit de hele wereld, nieuwe ingrediënten, wijnen en champagnes en gratis toegang voor de BBB. Wij nemen een mooie selectie mee uit klassiek Europese wijngebieden.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 89 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren