Artikelen 1 tot 10 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Roy Pelgrim versterkt salesteam Anfors Imperial

Geplaatst in Aanwinsten door Sylvia Verboon on 2 jul. 2020 10:16:43

Op 1 augustus 2020 start Roy Pelgrim fulltime als wijnadviseur bij Anfors Imperial. Meer dan 30 jaar genoot hij met volle teugen van het werken in de horeca, waarvan de laatste twee jaar bij Tribeca** in Heeze. Hij is dan ook zeer succesvol: Pelgrim is een van de twaalf sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak, was twee keer beste sommelier in Nederland, werd SVH Wijnmeester in 2002 en vertegenwoordigde meerdere keren Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië. Ook is hij in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux.

Lees meer

Onze opslag verhuist naar een andere loods

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 16 jun. 2020 13:38:42

Aanstaande vrijdag gaan we verhuizen met onze opslag. De wijnen gaan van de Gyroscoopweg naar de Latexweg. Heel belangrijk: wilt u uw wijnen nog voor het weekend ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 18 juni a.s. vóór 12 uur. Alle bestellingen die daarna binnenkomen, worden vanaf dinsdag geleverd.

Lees meer

Veel succes vanaf 1 juni a.s.

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 26 mei 2020 15:41:00

Zó fijn dat het weer mag, kan en we langzaam hopelijk ook weer lekker iets gaan omzetten terwijl we doen wat we het allerleukst vinden. Wij staan elke dag voor jullie klaar om je te helpen. Als er 'iets' is waarmee we je van dienst kunnen zijn... Laat ons weten, we komen eraan. Ondertussen: geniet, doe voorzichtig en blijf gezond.

Lees meer

Wie kunt u ontmoeten op Wine Professional 2020?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 30 dec. 2019 11:56:22

 

Op de 18e editie van Wine Professional kunt u op onze stand maar liefst veertien wijnproducenten ontmoeten, hun wijnen proeven en langskomen voor een kennismaking met ons team. U vindt ons op stand 300/302, onze vaste plek.

Lees meer

Bestel- en levertijden in december

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 29 nov. 2019 16:16:51

levering feestdagen

Tijdens en rondom de feestdagen gelden afwijkende bestel- en levertijden.

Lees meer

'Beste Fromager' kiest VDN als begeleidende wijn

Geplaatst in In de media door Sylvia Verboon on 22 okt. 2019 15:14:32

In de gastronomische competitie Proefschrift Restaurant Showcase won Laura Überschär van Restaurant Joann de felbegeerde titel ‘Beste Fromager van het Jaar’. Haar uitdaging was het serveren van vijf kazen met één bijpassende wijn. Dat is haar gelukt met VDN van Domäne Wachau, een Veltliner Doux Naturel. Zijn complexe, rijke, rijpe aroma’s en een fijne balans van zuur en zoet zorgde ervoor dat alle kazen en de wijn naar een hoger plan werden getrokken.

Lees meer

Zien we u op 14/10 op Gastronomie/FFP?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 26 sep. 2019 11:12:37

Op de 31e editie van 'Wijn van het Jaar' kunt u de 22 finalewijnen van Anfors Imperial proeven, ook kunt u ons bezoeken op de vakbeurs Gastronomie/Fine Food Professional waar we in het prettige gezelschap van Sven Leiner jr. uit de Pfalz verkeren. U kunt zijn biodynamische en andere wijnen proeven en langskomen voor een kennismaking. We zien u graag.

Lees meer

Ook op Folie Culinaire zijn we samen sterk

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 18 sep. 2019 14:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Net als op Gastvrij Rotterdam vindt u op Folie Culinaire ook een stand met vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En vooral Ludwig Hiedler, de sympathieke wijnmaker die ons vergezelt op de stand. 

Lees meer

Samen sterk tijdens Gastvrij Rotterdam

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 6 sep. 2019 16:51:14

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Tijdens Gastvrij op stand 6.507 (hal 6) vindt u vier totaal verschillende bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Brood, kaas, wijn en kokskleding, maar met een bijzondere gemene deler. Bij hen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten, continu zoeken naar het beste voor de klant - want die staat altijd centraal - en investeren in langetermijnrelaties, ook met de leveranciers. Een verzameling mensen die doen wat ze het liefst doen en u dat graag laten voelen. Graag stellen we Desemenzo, Bourgondisch Lifestyle en Le Nouveau Chef aan u voor. En het liefst ontmoeten wij u persoonlijk op de stand. Tot Gastvrij?

Lees meer

Gaat u mee op wijnreis naar Spanje?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 15 jul. 2019 12:12:52

proeverijGraag nemen we u mee op wijnreis door Spanje van zondag 15 tot en met woensdag 18 september 2019. Tijdens deze vierdaagse bezoekt u twaalf topproducenten, proeft en ontdekt u prachtige wijnen, kunt u uitgebreid praten met de wijnmakers en rondkijken in hun wijngaarden en -kelders.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren